Otogar bayramda yoğun olmadı

Çerkezköy'deki otobüs firmaları, Kurban Bayramı öncesi yolcuları ailelerine ulaştırmak için ek seferler düzenledi. Otobüs firmaları yetkilileri, Kurban bayramında talepleri karşıladıklarını

GÜNDEM 28.09.2015 16:20:00 0
Otogar bayramda yoğun olmadı

Çerkezköy’de 25 yıldır Truva ve Kamil Koç firmalarının Bölge  Müdürlüğünü  yürüten Necdet Çalışkan ile Yonca Seyahat firmasının Çerkezköy İşletme Müdürü Nihat Macit Kurban bayramında gidiş ve dönüşte firmalarında her hangi bir aksilik yaşanmadığını ve hiçbir yolcunun da mağdur edilmediğini söylediler.

İKİ GÜN YOĞUNDUK
Necdet Çalışkan, “Biz hizmet sektörü olarak gerek normal zamanlarda gerekse bayramlarda müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermek zorundayız. Çünkü müşteri bir günlük değil her zaman lazım. Özellikle yolcu taşımacılığı yapıyorsanız buna çok özen göstermeniz gerekiyor. Biz gerek Truva gerek Kamil Koç firmaları olarak hiçbir yolcumuzu bayramda da mağdur etmedik. Önceki bayramlara göre bu bayram arifesinde de son iki gün yoğunluk yaşadık. Bu yoğun yaşadığımız günlerde de müşterilerimizin yani yolcularımızın gidecekleri yerlere rahat gitmelerini sağlamak için mağdur etmedik.Bizim için en önemli olanda müşteri memnuniyetidir.Müşterilerimiz  bize memnuniyetini ifade ettiklerinde bizler verdiğimiz hizmeti daha mükemmel vermek için büyük gayret sarf ediyoruz."dedi.
AŞIRI YOĞUNLUK OLMADI
Yonca Seyahat Firması Çerkezköy İşletme Müdürü Nihat Macit, her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını belirterek, “Bizler hizmet sektörü firmaları olarak her zaman müşteri memnuniyeti bizim prensibimizdir. Bu nedenle her zaman yalnız bayramlarda değil normal zamanlarda da yolcu taşımacılığında da bu prensibimizden taviz vermiyoruz.Bu bayramda beklenen aşırı bir yoğunluk olmadı. Ancak yinede kısa mesafelere gidecek olan yolcularımızın yoğunluğunu yaşadık ve buna rağmen hiçbir yolcumuzu mağdur etmedik. Kurban bayramında  talepleri karşılamada zorluk çekmedik ve hiçbir yolcumuzu da mağdur etmemenin gururunu yaşadık.
Haber/Seyit SÜREN