Korkutan yangın

Çerkezköy'de tren garında atıl durumda bekleyen vagon, çıkış nedeni belirlenemeyen yangında alevler içinde kaldı. Vagon yangınında herhangi bir can kaybının olmaması yüreklere su serpti

GÜNDEM 27.09.2015 21:19:00 0
Korkutan yangın

Yangın saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Uzun süredir Çerkezköy Tren Garı’nda atıl durumda bekleyen servis vagonunda, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

 

 

ÖNCE ELEKTRİK AKIMI KESİLDİ

Kısa sürede yangın mahaline gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yamgına müdahale etmeden önce TREDAŞ ekiplerinin tren yolun üzerinden geçen 35 bin voltluk elektrik akımının kesilmesini bekledi. Elektrik akımının kesilmesinin ardından 4 itfaiye aracı ile müdahale edilen yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

 

 

CAN KAYBI YOK

İtfaiye ekipleri, yangını tamamen söndürdükten sonra vagon kimsenin olup olmadığını araştırdı. Vagon yangınında herhangi can kaybının olmaması yüreklere su serpti. Görgü tanıkları, yangın çıkmadan önce vagon etrafında birkaç gencin bulunduğunu belirterek, yangının da gençler yüzünden çıkmış olabileceğini öne sürdü. Son zamanlarda adeta tinercilerin mesken tuttuğu vagondan geriye sadece bir demir yığını kaldı. Yangını gören bazı sürücülerin de araçlarını yol kenarına çekip yangını telefonla kaydetmeye çalışması da dikkatlerden kaçmadı.

Haber / Ahmet KARDEŞ