Bu manzarayı görmek istemiyoruz!

Meteoroloji, şiddetli yağış uyarısı yaptı. Her şiddetli yağış sonrası göle dönen Çerkezköy'de vatandaşlar, yetkilileri önlem almaları konusunda uyardı.

GÜNDEM 27.09.2015 17:36:00 0
Bu manzarayı görmek istemiyoruz!

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, yurdun batı kesimlerinin bugünden itibaren yağışlı havanın etkisi altına gireceğini açıkladı. Buna göre, hava sıcaklığının batı kesimlerden başlayarak iç ve batı kesimlerde 4-8 derece olmak üzere ülke genelinde azalacağının tahmin edildiği kaydedildi.

TRAKYA UYARISI
Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre bugün Çanakkale, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne ile zamanla İstanbul 'un batı kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli  yağmur yağışı bekleniyor. Meteoroloji, yağışın kuvvetli ve yer yer şiddetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, dolu, fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda vatandaşları uyardı.

Bugün hava sıcaklığının 26 derece olması beklenen Çerkezköy'de, yarın sıcaklığın 6 derece birden düşeceğinin tahmin edildiği açıklandı.