Branda altında bayramlaşma

Çerkezköy'de Kurban Bayramı'nın birinci günü etkili olan yağmur, bayramlaşma programını da etkiledi. Protokol ile vatandaşlar Çerkezköy Belediyesi önüne kurulan brandalarının altında bayramlaştÄ?

GÜNDEM 27.09.2015 17:20:00 0
Branda altında bayramlaşma

Kurban Bayramı'nın birinci günü belediye önünde düzenlenen bayramlaşma programına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Belediye Başkanı Vahap Akay, 3’ncü Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü İsa Altay, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva,daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
ALBAYRAK DA KATILDI
Burada protokol ile vatandaşlar, yağmurdan korunmak için kurulan brandanın altında bayramlaştı. Bayramlaşmanın ardından, Çerkezköy Belediyesi Tahakkuk ve Tahsilat Servisinde katılımcılara çeşitli pasta ve içecekler ikram edildi. Düzenlenen bayramlaşma töreninin ikram kısmına diğer ilçelerde de bayramlaşma programlarına katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı. Çerkezköy'ün altın kızı olarak bilinen milli tekvandocu Küpra Kepenek’e, protokol üyeleri yakın ilgi gösterdi ve başarılarından dolayı tebrik etti.
HATIRA FOTOĞRAFI
Programının sonunda protokol üyeleri ile bayramlaşmaya katılan vatandaşlar birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
10'AR LİRA HARÇLIK VERDİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bayramlaşmak için yanına gelen çocukları kırmadı ve her birine 10'ar lira bayram harçlığı dağıttı. Harçlıklarını alan çocuklar ise bu parayı harcamaya gitti.
Haber/Onur AYDIN