Doğanspor yönetimi futbolcularla bayramlaştı

Tekirdağ 1. Amatör Lig ekiplerinden Çerkezköy Doğanspor Kulübü, bayramın 3. günü kulüp binasında futbolcu ve taraftarlarla bayramlaştı. Bayramlaşma programında Kulüp Başkanı Kazım Asbaş baÅ?

GÜNDEM 27.09.2015 15:41:00 0
Doğanspor yönetimi futbolcularla bayramlaştı

Bayramlaşma programında konuşan Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, “Öncelikle tüm Doğanspor camiamızın ve halkımızın Kurban Bayramı’nı en iyi dileklerimle kutluyorum, birlik beraberlik içinde nice sağlıklı bayramlar diliyorum. Çerkezköy Doğanspor Kulübü olarak bu yıl birinci amatör ligde başarılı olmak ve bir üst lige çıkmak için çalışacağız. Yönetim ve futbolcularımızla bunu başaracağımızdan eminiz. Bizlere güvenen Çerkezköy halkımızın güvenine layık olmak için bu yıl da başarılı olmak zorundayız” dedi.

BAŞARININ SIRRI DİSİPLİN VE ÇOK ÇALIŞMAKTIR

Başarılı olmalarının önünde hiçbir engel bulunmadığına dikkat çeken Kazım Asbaş, “Lige çok iyi başlamak istiyoruz. Efsane takımımız Doğanspor’un adının kamuoyunda daha fazla yer almasını istiyoruz. Bu bizlerin hepimizin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesiyle ve disiplinli çalışmamız neticesinde olacaktır. Başarının sırrı ciddi çalışma, disiplin, birlik ve beraberlikten geçer. Bizler başarılı olacağımıza inanıyoruz. İnşallah bu yıl herhangi bir aksilik yaşamayız ve hedefimize ulaşırız” ifadelerini kullandı.

Haber/Seyit SÜREN