Narçın: İşi sıkı tutuyoruz

1911 Çerkezköyspor'un bugünden itibaren çalışmalarını hızladıracağını açıklayan Kulüp Başkanı Murat Narçın, lige hazır olarak başlamak istediklerini söyledi.

GÜNDEM 27.09.2015 15:39:00 0
Narçın: İşi sıkı tutuyoruz

1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, yeni sezonda hedeflerine ulaşmak için lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek, “Bu yıl da hedefimize ulaşmak için lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu nedenle işi çok sıkı tutuyoruz. Yaptığımız hazırlık maçlarında takımın aksayan yönlerini tesbit ettik ve daha iyi duruma gelmek ve lige hazır olarak başlamak için çalışmalarımıza çok daha hırslı bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

TAKIM İÇİN DE MORAL OLACAK

Narçın, “1911 Çerkezköyspor olarak bu yıl daha güçlü rakiplerle mücadele edeceğiz. Bu nedenle hedefimize ulaşmak için her maçımızı final havasında oynamak zorundayız. Tüm futbolcu kardeşlerimiz bu yıl işin ciddiyetini çok daha iyi bilmektedir. Dolayısıyla lige iyi bir başlangıç yaparak galibiyetle başlamamız, takıma büyük bir moral olacaktır” ifadelerini kullandı.

İLÇEMİZİ BAŞARIYLA TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ

İlk maçlarda alınan puanların ne denli yararlı olduğunun ilerleyen haftalarda daha iyi görüleceğini kaydeden 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, “Bu nedenle tüm taraftarlarımızın her maçta desteğini bekliyoruz. Amacımız önümüzdeki yıl BAL’a, sonra da 3. Lig’e yükselerek ilçemizi başarıyla temsil etmektir. Bu vesileyle şimdiden işi sıkı tutmak zorundayız” dedi.

Haber/Seyit SÜREN