Nöbetçi eczaneler belirlendi

Kurban Bayramı boyunca hizmet verecek olan nöbetçi eczaneler belirlendi. Buna göre Çerkezköy'de bayram boyunca her gün iki, Kapaklı'da da ise her gün bir eczane vatandaşların ilaç ihtiyacını karşılam

GÜNDEM 22.09.2015 16:10:00 0
Nöbetçi eczaneler belirlendi

24 Eylül Perşembe günü Kurban Bayramı’nın birinci gününde Çerkezköy’de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi Canbazlar Sokak No 60/15’te faaliyet gösteren Büyük Eczane ile Barbaros Caddesi No 8’de faaliyet gösteren Çerkezköy Eczanesi nöbetçi olarak hizmet verecek. Bayramın ikinci günü ise Fatih Mahallesi Üzümlü Sokak No 10/22’de bulunan Murat Eczanesi ile Fevzipaşa Mahallesi Bahar Sokak No 52’deki Sümer Eczanesi nöbet tutacak.
ÇERKEZKÖY’DE HER GÜN 2 ECZANE NÖBET TUTACAK
Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde Gazi Osman Paşa Mahallesi Namık Kemal Bulvarı No: 1’de faaliyet gösteren Belgin Eczanesi ile Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi No: 120/A’da bulunan Gülay Eczanesi vatandaşlara hizmet verecek. Bayramın dördüncü ve son gününde ise Gazi Osman Paşa Mahallesi Güveniş Caddesi No: 1-D’de faaliyet gösteren Yılmaz Eczanesi ile Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi No: 69’da hizmet veren Esra Eczanesi nöbet tutacak.
KAPAKLI’DA HER GÜN BİR ECZANE NÖBETÇİ KALACAK
Kapaklı’da ise Kurban Bayramı boyunca her gün bir eczane nöbet tutacak. Bayramın ilk günü Cumhuriyet Mahallesi Pınar Bulvarı No 70/A’da bulunan Mutlu Eczanesi, bayramın ikinci günü ise İnönü Mahallesi Pınar Bulvarı No: 45/B adresindeki Akman Eczanesi nöbetçi eczane olarak vatandaşlara hizmet verecek. Bayramın üçüncü günü Cumhuriyet Mahallesi Mithat Paşa Caddesi No: 31/47 adresindeki Halk Eczanesi, bayramın dördüncü ve son günü de Bahçelievler Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi Çınar Sokak No: 9’da faaliyet gösteren Emin Eczanesi nöbet tutacak.
Haber / Ahmet KARDEŞ