Berberlere bayram mesaisi

Kurban Bayramı öncesi, tıraş olmak için vatandaşlar berberlere akın etti. Oturmaya fırsat bulamayan berberler ise hallerinden memnun. Gece geç saatlere kadar çalışan berberler, müşteri durumuna göre sabaha kada

GÜNDEM 22.09.2015 16:02:00 0
Berberlere bayram mesaisi

Asrın Erkek Kuaförü Ahmet Kobak,kurban arifesinde işlerinin yoğunlaştığını belirterek, “Her dini bayram arifesinde olduğu gibi bu bayram öncesinde de tıraş olmak için vatandaşlarımızın yoğun talebi var. Bu yoğunluk işlerimizin çoğalması nedeniyle bizleri memnun ediyor.Keşke her zaman böyle yoğun iş yapabilsek. Ancak bu da yılda iki kez yaşanıyor.Yoğunluktan memnunuz.”dedi.

ARİFE GÜNÜ GEÇ SAATLERE KADAR ÇALIŞACAĞIZ
41 Naturel Erkek Kuaförü Mustafa Dülger, dini bayramlarda yoğunluğun yaşanmasının normal olduğunu belirtti. Dülger, “Biz erkek kuaförleri olarak günün her saatinde vatandaşlarımızın hizmetinde olan esnaflarız. Yılda iki dini bayramımız var. Bu bayramlarda da işlerimizin yoğun olması çok normal. Biraz yoruluyoruz ama vatandaşlarımızın taleplerini karşıladığımız için de yorgunluğumuzu unutuyoruz.Bizler birer hizmet sektörüyüz. Bu nedenle böylesine anlamlı bayramlarda bizlere gelen müşterilerimize hizmet vermekle yükümlüyüz. Bizlerde iş yoğunlu özellikle bayrama iki gün kala başlıyor ve arife günü gece geç saatlere kadar devam ediyor.”dedi.
KEŞKE HEP YOĞUN OLSAK
Berkay Erkek Kuaförü Mustafa Yavaş ise, şunları  söyledi,  “Biz erkek kuaförleri olarak bir tek böyle dini bayram arifesinde yoğunluk yaşıyoruz. Diğer günlerde işlerimiz normal seyrediyor. Keşke her zaman böyle yoğun işlerimiz olsa da maddi yönden de sıkıntı çekmesek. Esnaflık işte böyle bir şey. Bizim işlerin yoğun olduğu zamanlarda dini bayram arifesinde oluyor. Çok şükür.Gelen müşterilerimizinde işini en iyi şekilde görmeye çalışıyoruz.Bizler için bayramlarda yaşanan bu yoğunluk tatlı bir yorgunluk oluyor, memnunuz. Dini bayramlarda bizim iş yönünden bayramımız oluyor.Allah tüm esnafımızın işlerini rast getirsin.”diye konuştu.
Haber/Seyit SÜREN