Saadet Partisi adaylarını tanıttı

Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı, 1 Kasım erken seçimleri için adaylarının tanıtımını yaptı.

GÜNDEM 22.09.2015 14:38:00 0
Saadet Partisi adaylarını tanıttı

Çorlu’da gerçekleştirilen seçim strateji toplantısına katılan Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan, "Tertemiz mazimiz ve tertemiz kadromuzla tertemiz bir gelecek kurmak için yola çıkıyoruz."dedi.

KAFAMIZI TAŞIN ALTINA KOYARIZ
Gerekirse taşın altına elimizi değil kafamızı koyarız diye Pehlivan, şöyle devam etti, "Biz çözüm için varız. Bu bakımdan büyük önem taşıyan 1 Kasım seçimlerine partimiz 550 kişilik milletvekili aday listesini YSK’ya teslim etti.Bizler de toplantıda Tekirdağımızın yıldızları olarak ifade ettiğimiz adaylarımız ve teşkilat yetkililerimizle yapacağımız seçim çalışmasının planlamasını gerçekleştirdik.Ve besmeleyi çektik.Allahın izniyle bozulmuş olan kardeşliğimizi tesis için kapı kapı dolaşıp halkımızla kucaklaşıcaz.Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.dedi.
ADAYLAR
Pehlivan, 1 Kasım seçimlerinde Saadet Partisi Tekirdağ Milletvekili Adaylarının sırasıyla Murat Vakitçi, Halil Nurullah Akıncı,Mustafa Özkan,Ahmet Karabacak,Enes Kiremitçi ve Tunç Yalçın olduğunu belirtti.