THK kurban derilerine talip

Türk Hava Kurumu (THK) Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Türk Hava Kurumuna verilen kurban derilerinin halka hizmet olarak geri döndüğünü ve bu nedenle her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramında da va

GÜNDEM 22.09.2015 13:29:00 0
THK kurban derilerine talip

THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Kurban Bayramı nedeniyle toplanacak derilerle ilgili çalışmaların tamamladıklarını belirti.
Zümbül, “Her yıl olduğu gibi bu yılda Cumhuriyet Meydanına Kurban Toplama standı çadırı kurduk. İlçe Merkezimizde ve köylerde kurban derisi toplayacak olan görevlilerimizi nerelerde görev yapacaklarını belirledik.Toplu kurban kesim yerlerine talepler doğrultusunda hangi araçlarımızı görevlendirdiysek onları yönlendireceğiz ve bu aynı zamanda kurban derilerinin yerine ulaştırılmasını daha seri şekilde sağlayacaktır.Ayrıca  THK’na kurban derisi bağışında bulunacak olan vatandaşlarımızın 0282 726 62 93 ve 0532 357 67 77 nolu telefonları arayarak bizlere ulaşabilirler.”dedi.
4 GÜN SÜRECEK
Başkan Mustafa Zümbül,  konuşmasını şöyle sürdürdü, “THK’na kurban derisi bağışında bulunacak vatandaşlarımızın THK olarak Kurban derisi alımlarını bayramın birinci günü olmak üzere bayramın son günü, yani dördüncü günü saat 17.00’ye kadar alımlarımız devam edecek.Kurumumuza kurban derisi bağışında bulunan vatandaşlarımızdan deriler  her yıl olduğu gibi bu yılda makbuz karşılığı alınacaktır.Vatandaşlarımız korsan olarak kurban derisi toplayanlara itibar etmesin.”dedi.
14 PERSONEL İLE ŞUBE YÖNETİMİMİZ GÖREV YAPACAK
Kurban Bayramı süresince kurban derisi toplama çalışmalarında 14 personel ile şube yönetim kurulu üyelerinin görev yapacağını belirten Başkan Mustafa Zümbül, “Kurban Bayramı süresince kurban derisi toplama çalışmalarımızda toplam 7 motorlu araç olmak üzere 14 personel  ve ayrıca şube yönetim kurulu üyelerimizde fahri olarak görev yapacaktır.. THK  kurban derilerini en iyi şekilde değerlendirmektedir. Halkımızın desteği ile güçlenen THK’na verilen kurban derilerinin gelirleriyle orman yangınlarına karşı, sağlık hizmetleri ile havacılık ve  gençlerimizin yapacağı eğitim hizmetlerine destek olmaktadır. Kısaca THK verilen kurban derilerinin gelirleri halkımıza geri dönmektedir.
Haber/Seyit SÜREN