Böbrek hastalarının piknik keyfi

Türk Böbrek Vakfı Kadriye ve Kenan Tunalı Kapaklı Diyaliz Merkezi yönetimi tarafından önceki gün düzenlenen piknik organizasyonunda böbrek hastaları ve hasta yakınları gönüllerince eğlendi.

GÜNDEM 21.09.2015 14:35:00 0
Böbrek hastalarının piknik keyfi

Türk Böbrek Vakfı Kadriye ve Kenan Tunalı Kapaklı Diyaliz Merkezi önceki gün Lala Dere Piknik Alanı’nda gerçekleştirdiği piknik organizasyonuyla, böbrek hastaları, hasta yakınları ve merkez çalışanlarını bir araya getirdi. Türk Böbrek Vakfı Kadriye ve Kenan Tunalı Kapaklı Diyaliz Merkezi’nde tedavi gören hastalar, Mesul Müdür Dr. Nur Tuğlu ve Dr. Osman Tuğlu eşliğinde eğlenceli ve güzel bir gün geçirdi.
MÜZİK EŞLİĞİNDE OYUNLAR OYNADILAR
Düzenlenen etkinlikte müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen Kadriye ve Kenan Tunalı Kapaklı Diyaliz Merkezi hastalarına, piknik boyunca çeşitli ikramlarda bulunuldu. Hastaların sandalye kapmaca oyunundaki performansları da görülmeye değerdi. Sandalye kapma yarışı ve diğer oyunlarda başarılı olan hasta ve hasta yakınlarına çeşitli hediyeler verildi. TBV Kadriye ve Kenan Tunalı Kapaklı Diyaliz Merkezi yönetimi, piknik etkinliğini geleneksel hale getirmek istediklerini belirterek, etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.
Haber / Ahmet KARDEŞ