Mandalı'yı mezarı başında andılar

Kapaklı Avcılar Derneği Başkanı Kadir Arıcı ve dernek üyeleri, üç yıl önce çıktığı av sırasında yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybeden Kapaklı Belediye Başkanı İ

GÜNDEM 18.09.2015 14:35:00 0
Mandalı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın kardeşi Özcan Mandalı, vefatının üçüncü yıl dönümünde unutulmadı. Üç yıl önce Kapaklı Avcılar Derneği mensubu arkadaşları ile birlikte ava çıkan Özcan Mandalı, yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Kapaklı Avcılar Derneği Başkanı Kadir Arıcı, dernek üyeleri Ergül Büyükikiz, Sami Cambaz, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Kapaklı Belediyesi eski Zabıta Müdürü Recep Küçük, Kenan Özel ve Hakan Ayten, merhum Özcan Mandalı’yı her yıl olduğu gibi bu yıl da mezarı başında andı.
MEZARINA ÇİÇEK BIRAKTILAR
Kapaklı Avcılar Derneği Başkanı Kadir Arıcı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''17 Eylül 2012 tarihinde sabah saat 07.40 sıralarında değerli evladımızı, kardeşimizi ve avcı arkadaşımızı yıldırım çarpması sonucu kaybetmiştik. Aradan 3 yıl geçmiş olsa da acımız üzüntümüz hiç azalmadı ve rahmetliyi her zaman arıyoruz. Bu duygularla rahmetli Özcan Mandalı’yı kabri başında dualarla anıyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun'' ifadelerini kullandı. Arkadaşları yaptıkları duaların ardından Özcan Mandalı’nın mezarına çiçek bıraktı.
Haber / Ahmet KARDEŞ