Fabrikaları gezdi, çalışmaları inceledi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, fabrika gezilerini sürdürüyor. Kubilay, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Vastaş, Boyteks ve Contitech fabrikalarını ziyaret etti ve çalışmalar hakk

GÜNDEM 15.09.2015 16:33:00 0
Fabrikaları gezdi, çalışmaları inceledi

İlk olarak petrol ve enerji sektörüne vana üretimi yapan Vastaş Valf Armatür Sanayi vee Ticaret Fabrikası'nı ziyaret eden Kaymakamım Kubilay, fabrikası Genel Müdürü Nedim Ergin ve İç Yönetim Temsilcisi ve QHSE Müdürü Sema Ergin Koçak'tan bilgiler aldı ve fabrikayı gezdi.
Ardından Kubilay, kumaş ve tekstil ürünlerini ağartma ve boyama hizmetlerinde faaliyet gösteren Boyteks Fabrikasını ziyaret etti. Kaymakam Kubilay, fabrika hakkında fabrika sahibi Abdullah Güvenir’den bilgi alarak üretimi yerinde inceledi. Son olarak kauçuk ve plastik teknolojisinin yanında  otomotiv, tesis ve makine imalatçıları, madencilik, raylı taşıma, baskı ve diğer önemli sektörler için işlevsel parça, komponent ve sistemler geliştiren ve üreten ContiTech Fabrikasına giden Kaymakam kubilay, fabrika Müdürü Ender Çelebi ile Üretim ve Satın Alma Müdürü Fatih Savaş’tan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
SANAYİ MERKEZİ
Çerkezköy’ün, ülkemizin önemli bir sanayi merkezi haline geldiğini belirten Kaymakam Kubilay, “Türkiye’mizin önde gelen sanayi kuruluşlarından çoğu bölgemizde faaliyet göstermektedir. Yüzlerce fabrikaya ev sahipliği yapan İlçemizdeki sanayi kuruluşlarını daha yakından tanımak, üretim ve istihdam faaliyetlerini bizzat incelemek, sorun ve sıkıntılarını dinlemek ve çözüm yolları aramak için ziyaretlerimiz devam edecektir.” dedi.