Dikkat yıkılabilir!

Bakımsızlıktan dolayı her an yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olan metruk binalar Tekirdağlı'ların korkulu rüyası oldu.

GÜNDEM 13.09.2015 17:10:00 0
Dikkat yıkılabilir!

Süleymanpaşa Orta Cami Mahallesi’nde bakımsızlıktan dolayı yıkılmak üzere olan metruk binalar, sokaktan gelip geçen vatandaşlar ve araçlar için büyük tehlike saçıyor. Restore edilmediği için yıkılmak üzere olan ahşap binaların faciaya davetiye çıkarttığını belirten mahalle sakinleri, içerisinde insanların yaşamadığı binaların yıkılması gerektiğini savundu.

EVLER YIKILACAK DİYE KORKUYORUZ

Ahşap binaların her gün bir parçasının kopup birisinin üstüne düşmesinden endişe ettiklerini kaydeden Lütfi Yiğit isimli vatandaş, “2-3 katlı olan bu binaların yıkılması gerekiyor. Yıllardır bu binalar sahipsiz, kimse yaşamıyor. Bu binalar için geçici önlemler alıp bırakıyorlar. Daha sağlam önlemler almak için illa birilerine bir şey olması, birilerinin canının yanması gerekmiyor. Evler yıkılacak diye korkuyoruz. Üzerimize yıkılır diye evlerin yanından geçemiyoruz. Yetkililerin birilerine bir şey olmadan bir kaza yaşanmadan önlem alması gerekiyor" ifadelerini kullandı.