Kamyonun freni boşalınca…

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde park halindeki bir kamyon, freninin boşalması sonucu hareket ederek, önce direklere çarptı, sonra da bir evin bahçesine girdi.

GÜNDEM 13.09.2015 17:09:00 0
Kamyonun freni boşalınca…

Sürücüsünün park halinde bıraktığı hafriyat kamyonu, freninin boşalması üzerine elektrik direklerine çarpıp devirdi. Kamyon ancak bir evin bahçesine girerek durabildi. Kaza, Malkara’ya bağlı Deliller Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü (TESKİ)’ne ait hafriyat kamyonunu park eden şoför, mola vermek üzere bir süreliğine aracın başından ayrıldı. Şoförün uzaklaştığı sırada freni boşalan kamyon, yokuş aşağı hareket etmeye başladı.

EVİN BAHÇESİNE GİRDİ

Tehlikeli bir şekilde hızlanan kamyon, önüne çıkan elektrik direklerini devirip bir evin bahçesine girerek durabildi. Facianın eşiğinden dönülen kazada şoför ve mahalle sakinleri, durumu Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) ekiplerine bildirerek yardım istedi. Kazada hafriyat kamyonunda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

NEYSE Kİ CANA BİR ŞEY GELMEDİ

Kamyonun çarpması sonucu devrilen direkler, kaza mahaline gelen TREDAŞ ekiplerince yerine tekrar yerine dikildi. Kaza ile ilgili açıklamalarda bulunan Deliller Mahallesi Muhtarı Hüseyin Özgür, "İnanmak zor ama mahallemizde çok ilginç bir kaza meydana geldi. Neyse ki cana bir şey gelmedi. Çok şükür kaza ucuz atlatıldı" ifadelerini kullandı.