Polis, denetimleri artırdı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ülke genelinde son günlerde artan terör olayları nedeniyle ilçe genelinde asayiş ve trafik denetimlerini artırdı. Ekipler, şüpheli görülen çok sa

GÜNDEM 11.09.2015 11:31:00 0
Polis, denetimleri artırdı

Huzur denetimi

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, son günlerde yaşanan hain terör saldırıları nedeniyle ilçenin huzur ve güvenliği için denetimlerini sıklaştırdı. Bu kapsamda ekipler, iki farklı noktada Asayiş ve Trafik uygulaması yaptı. İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Belediye Meydanı ve Altıyol Kavşağı’nda yapılan uygulamaları yerinde inceledi. Gerçekleştirilen Asayiş ve Trafik Uygulaması’nda 20 polis memuru görev aldı.
YAYALARA DA UYGULAMA
Altıyol Kavşağı ve Çerkezköy Belediye Meydanı’nda yapılan uygulamada 250’den fazla GBT kontrolü gerçekleştirilirken, 100’ye yakın araç durduruldu. Yapılan kontrollerde eksiklikleri tespit edilen yaklaşık 40 araca cezai işlem uygulandı. 10’a yakın motosiklet de trafiğe çıkmaları uygun olmadığı gerekçesi ile cezai işlemlerinin yapılmasının ardından bağlanarak Çerkezköy Yedi Emin Parkı’na çekildi.
UYGULAMALAR SIKLIKLA DEVAM EDECEK
Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, polisin halkın yanında olduğunu hissettirmek, suç işlemeye niyetli kişileri bu amaçlarından caydırmak, ilçe genelinde huzur ve güven ortamını tesis etmeye yönelik olarak, ilçe giriş çıkışlarında bulunan önemli noktalarda uygulamaların sıklıkla devam edeceği öğrenildi.
Haber / Ahmet KARDEŞ