AK Parti'den şehitler için mevlit

AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları, hain terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlerimiz için, Bahçeli Camii'nde mevlit okuttu. Mevlit sonrası ise katılımcılara yemek ikram edildi.

GÜNDEM 10.09.2015 15:18:00 0
AK Parti

Şehitler için mevlit okutuldu

Şehitler için Bahçeli Camii'nde önceki akşam namazından sonra düzenlenen mevlide  AK Partili Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ve eşi Hema Endüstri Genel Müdürü Tunç Doğan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, 26. Dönem Milletvekili aday adayları Ali Ertem, Hakan Sunal, Nurten Pandir, Ömer Karadeniz ve Gökhan Alphan, AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Melek Şen, AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, AK Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Sait Yazı ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Mevlit programı sonrasında cami bahçesinde katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.
ŞEHİTLERİMİZİN ANNESİ BİZİM DE ANNEMİZDİR
Bu topraklar uğruna hayatını veren şehitler için hatimler okuyup dualar ettiklerini belirten AK Parti Çerkezköy Gençlik Kollar Başkanı Emre Güneş, "Şahadet makamı makamların en yücesidir. Bizler vatanı için gözünü kırpmadan hayatını veren şehitlerimize söz veriyoruz. Bu vatanı böldürmeyecegiz. Şehitlerimizin ailelerinin üzüntüsünü paylaşıyoruz. Bundan böyle şehitlerimizin annesi bizim de annemiz, şehitlerimizin kardeşi bizim de kardeşimizdir” dedi.
TAHAMMÜLÜMÜZ KALMADI
Birkaç gün önce Hakkari Dağlıca da yaşanan hain terör saldırılarında 16 askerin şehit olduğunu ve bir gün sonra da Iğdır’da da 14 polisin şehit olduğunu anımsatan Güneş, “Bu alçak saldırıyı gerçekleştiren terör örgütünü ve onları destekleyenleri lanetliyoruz. Hepimizin birlikte yaşamaya, tahammüle ve barışa ihtiyacı olduğu günlerden geçiyoruz. Bu hain saldırılar karşısında, sağduyulu olmalı, barışı ve kardeşliği teşvik etmeliyiz” dedi. Haber / Ahmet KARDEŞ