Üniversite öğrencilerine Gençlik Merkezi

Süleymanpaşa Belediyesi, içinde öğrenciler için çamaşırhane ile günlük gazete ve dergileri takip edebilecekleri, ücretsiz internet hizmetinden yararlanabileceği Gençlik Merkezi yapacak. Merkezinin projesinin tamam

GÜNDEM 9.09.2015 17:36:00 0
Üniversite öğrencilerine Gençlik Merkezi

Süleymanpaşa Belediyesi, kentte eğitim gören üniversite öğrencilerin yaşadığı problemleri anında çözmek ve eksikliklerine destek olmak amacıyla Değirmenaltı Mahallesi’nde Gençlik Merkezi yapılacağını duyurdu.Değirmenaltı Mahallesi’nde 90 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek Süleymanpaşa Belediyesi Değirmenaltı Gençlik Merkezinin bodrum katı ile birlikte 180 metrekare olacağı belirtildi. Merkezde ise, öğrenciler için çamaşırhane, giriş katında ise günlük gazete ve dergileri takip edebilecekleri, ücretsiz internet hizmeti ile iletişim merkezi yer alacak.

PROJE BASIN İLE PAYLAŞTILAR
Tekirdağlı Yüksek Mimar Hakan Dölgen tarafından hazırlanan projenin, küçük bir alana yapılacak olmasına rağmen oldukça işlevsel bir yapıya sahip olacağı ve aynı zamanda heykelsi bir yapıya sahip olduğu için merkezin sanatsal olarak da mahalleye yeni bir hava katacağı belirtildi.