Tekirdağ'ın gururu oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ'nin desteğiyle düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvası sona erdi. Turnuva'da Tekirdağ'ı ise Türk Tekstil Vakfı METEM Öğretmenle

GÜNDEM 9.09.2015 16:26:00 0
Tekirdağ

751 SPORCU KATILDI

Dünya Karate Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan 10. Uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvası’na Türkiye’nin yanı sıra Ermenistan, Belarus, Bulgaristan, Mısır, İran, Romanya, Rusya, Gürcistan, Makedonya ve Ukrayna’dan 306’sı kadın, 445’i erkek olmak üzere toplam 751 sporcu katıldı.

KATA DALINDA ŞAMPİYON OLDU

Turnuva İstanbul Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlendi. Organizasyonda sporcular, iki gün boyunca 6 kata, 26 kumite dalında dağıtılacak madalyalar için mücadele verdi. Türkiye ve Tekirdağ’ı temsilen yarışmaya katılan Türk Tekstil Vakfı METEM Öğretmenlerinden Murat Kıroğlu Sitespor adına yarışarak kata dalında şampiyon oldu.

GURUR DUYUYORUM

Spor hayatı boyunca 3. kez uluslararası bir turnuvada şampiyon olan Murat Kıroğlu “3. kez birincilik elde ettiğim için gurur duyuyorum” dedi. Murat Kıroğlu bu turnuvalara karate sporunu Tekirdağ halkına sevdirmek için katıldığını söyledi. Çerkezköy ve Kulübü Sitespor’un bulunduğu Kapaklı’da karatenin yaygınlaşması için gerekli desteğin sağlanmasını isteyen Kıroğlu, Türk Karatesine alt yapıdan çok iyi sporcular çıkabileceğini kaydetti.

Marmara Haber