Kenti inlettiler

Deniz Harp Okulu öğrencilerinin "İleri Deniz Eğitimleri" kapsamında Tekirdağ limanını ziyaret eden TCG Karamürselbey (NL_124) gemi personeli ve öğrencileri, Vali Enver Salihoğlu'nu ziyaret etti

GÜNDEM 7.09.2015 15:08:00 0
Kenti inlettiler

. Ziyaretin ardından Tekirdağ’da sokağa inen bahriyeliler, 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez', 'Vatan Sana Canım Feda', 'Ne Mutlu Türküm Diyene' diye bağırarak  kenti inletti.  Bahriyelileri ise vatandaşlar alkışladı.

Eğitim Filotillası Komodoru Deniz Kurmay Albay Ayhan Gedik, Karadeniz Öğrenci Tabur Komutanı Deniz Kurmay Binbaşı Sezgin Sezerer, TCG Karamürselbey Komutanı Binbaşı Bülent Güngör ve öğrenciler, Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu’nu ziyaret etti. Eğitim Filotillası Komodoru Deniz Kurmay Albay Ayhan Gedik, öğrencilere verdikleri eğitim ve geminin seyri hakkında Vali Enver Salihoğlu’na bilgi verdi. Daha sonra Kurma Albay Ayhan Gedik , Vali Salihoğlu’nu Karamürselbey gemisine davet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Salihoğlu, limanlarımız hakkında bilgi verdikten sonra gemi personeli ve öğrencilere başarılar diledi.

ATATÜRK ANITANA ÇELENK SUNDULAR
Daha sonra Eğitim Filotillası Komodoru Deniz Kurmay Albay Ayhan Gedik, Karadeniz Öğrenci Tabur Komutanı Deniz Kurmay Binbaşı Sezgin Sezerer, TCG Karamürselbey Komutanı Binbaşı Bülent Güngör ve öğrenciler, Valilik önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenk sundu ve ardından Saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşını okudur. Deniz Harp Okulu öğrencileri törenin ardından bando eşliğinde yürüyerek Hükümet Caddesinden kent merkezine doğru yürüyüşe geçtiler. Yürüyüşte öğrenciler, gür bir sesle ‘Vatan Sana Canım Feda’, ‘Ne Mutlu Türk’üm Diyene’, ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” diye BAĞIRARAK  marşlar eşliğinde yürüyen deniz harp okulu öğrencileri sokakları inlettiler. Öğrenciler, vatandaşlardan büyük alkış aldı.