Hemşehrilerin arasını Sümeyye Erdoğan açtı

Samsunlu olan Kapaklı MHP eski İlçe Başkan Yardımcısı Dursun Pak ile hemşehrisi AK Partili Kapaklı Belediye Meclis üyesi İrfan Demir'in arasını, sosyal paylaşım sitesinde paylaşılan Cumhurbaşkan

GÜNDEM 28.08.2015 18:15:00 0
Hemşehrilerin arasını Sümeyye Erdoğan açtı

MHP parti üyesi ve il ve ilçe delegesi olan Dursun Pak, bir süre önce Sümeyye Erdoğan ile ilgili bir gazetede yayınlanan ve sonra İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından erişimi engellenen konan bir haberi engellenmeden önce paylaştı. O paylaşımın ardından Pak ile Demir arasında gergin bir telefon görüşmesi yaşandı.

Bir gazetede çıkan haberi kendi sosyal paylaşım sitesi hesabından paylaştığını belirten Dursun Pak, “Facebook’taki paylaştığım haberi görünce İrfan Demir telefonla beni aradı. İlk önce bana hal, hatır sordu. Sonra bana ‘İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından takip ediliyorsun. Benim haberim oldu. Seni uyarmak istiyorum. Polis bana söyledi. O paylaşımını kaldır.’ dedi. Bende polis sana mı yetki verdi. Senin işin belediye meclis üyeliği. AKP’nin veya Sümeyye Erdoğan’ın avukatı değilsin. Polis bir durum varsa gelir beni bulur. Sana ne oluyor. “diye cevap verdiğini söyledi.

KEŞKE ARAMASAYDIM

Paylaşımı, tanıdıkları vasıtasıyla öğrendiğini belirten İrfan Demir, “Tanıdığım için aradım ve benim de, seninde partin var. Böyle paylaşımlar yapman ileride sana sorun yaratabilir dedim. Keşke aramasaydım. Aradığıma da pişman oldum. Bana ‘sen kimsen beni niye arıyorsun,  avukat mısın’ diye çıkıştı.”dedi.