5 kişiye umut oldu

Ergene'de çalıştığı tekstil fabrikasında intihar girişiminde bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede 1 hafta sonra beyin ölümü gerçekleşen 26 yaşındaki Fatih Özaydın'ın alına

GÜNDEM 28.08.2015 17:55:00 0
5 kişiye umut oldu

İntihar eden genç, organlarıyla umut oldu

Ergene’deki Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında çalışan 26 yaşındaki Fatih Özaydınlı, geçtiğimiz hafta Perşembe günü girdiği bunalım sonucu işyeri tuvaletinde kendisini kemerle asarak intihar etmek istedi.Diğer işçiler tarafından fark edilen ve ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Özaydın 7 gün tedavi gördüğü yoğun bakımda ünitesinde beyin ölümü gerçekleşti. Gözyaşlarına boğulan Özaydınlı'nın ailesi, oğullarının organlarını bağışlama kararı aldı.

HEMEN EKİPLER GELDİ

Ailenin kararının ardından İstanbul'dan ve Edirne'den gelen organ nakli ekipleri, 6 süren ameliyatla Özaydınlı'nın kalbi, böbrekleri, akciğeri, karaciğeri ile gözlerini aldı. Özaydınlı'nın böbreklerinin Edirne iki hastaya nakil yapılacağı belirtildi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Fatih Özaydın için dün Bahçeli Camiinde Cuma namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Törene, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Özaydın ailesinin ve yakınları ile çok sayıda katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Özaydın Türbedere mezarlığında toprağa verildi.