Edirnespor'a altyapı sözü

Geçtiğimiz Çarşamba günü Galatasaray'la oynanan maçın ardından sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nu ağırlayan Edirnespor Başkanı Savaş Üner, başarılÄ?

GÜNDEM 28.08.2015 17:17:00 0
Edirnespor

Üner ayrıca, Hamzaoğlu'nun Edirnespor'u devre arasında Florya'da Galatasaray A takımıyla hazırlık maçına davet ettiğini belirtti.

Edirne'nin Bölgesel Amatör Lig'deki (BAL) temsilcisi Edirnespor Başkanı Savaş Üner geçtiğimiz Çarşamba günü açılış maçı kapsamında oynadığı ve 1-0 galip ayrıldığı Galatasaray'ın hocası Hamza Hamzaoğlu'na maç sonrası bir restoranda yemek verdi. Yemekte Galatasaray’ın başarılı hocası Hamzaoğlu, Edirnespor'a destek sözü verdi. 

SAMİMİ BİR SOHBETİMİZ OLDU

Kulüp Başkanı Savaş Üner, maç sonrası başarılı teknik adamla yemekte oldukça samimi bir sohbet geçtiğini ve kendisinden tam destek sözü aldıklarını söyledi. Başkan Üner, Hamzaoğlu'nun altyapıdan futbolcu desteğine de yeşil ışık yaktığını belirterek şunları söyledi;    

“Kendisiyle bir totem yaptık. Şampiyon olup 3. Lig'e çıkmamız ve onların da şampiyon olması halinde seneye 2 şampiyon ekip olarak bir açılış maçı yaparız diye konuştuk. Bunun dışında takımı çok beğendiğini ve Edirne'ye 3'üncü Lig yolunda başarılar dilediğini belirtti. Ne gerekiyorsa sonuna kadar desteğe hazır olduklarını kaydetti. Altyapıdan beğendiğiniz sporcular olursa söylememizi ve yardımcı olacaklarını, ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.”   

EDİRNESPOR'U FLORYA'YA MAÇA DAVET ETTİ

Öte yandan Galatasaray'ın hocası Hamzaoğlu'nun devre arası Edirnespor'u İstanbul'daki Florya tesislerinde A takımla hazırlık maçına davet ettiğini de kaydeden Üner; “Bunun dışında Hamza hoca devre arasında Galatasaray'ın Florya tesislerinde A takımla hazırlık maçı yapmaya davet etti bizi. Biz de bundan çok mutlu olacağımızı belirterek kendisine teşekkür ettik” dedi. 

Galatasaray'la oynanan açılış maçında takımın başarılı performansına da değinen Üner; “Galatasaray maçında yenmemize rağmen eksiğimiz de vardı. 2 forvetimiz oynayamadı. Süleyman Varlık adında yeni bir stoper aldık ve maçta oynatmadık, Daha önce PTT 1'inci Lig'te, Gaziantep'te, Alanyaspor'da oynamış bir isim. Daha böyle futbolcular da maçlara girdiği zaman daha başarılı olacağız. Ama bunların dışında sağ açığa da bir adam almak istiyoruz. Daha güzel olacağız inşallah yavaş yavaş” şeklinde konuştu.