CHP'li Öztürk, "Seçim süreci devam ediyor"

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk ilçe seçimlerinin iptal edilip edilmemesi konusunda Genel Merkezden kendilerine herhangi bir yazının gelmediğini ve seçim sürecinin devam ettiğini söyledi.

GÜNDEM 21.08.2015 18:26:00 0
CHP

SEÇİM SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Başkan Birol Öztürk, “İlçe seçimlerinin bazı çevrelerce iptal edildiği şeklinde duyumlar alıyoruz. Ancak böyle bir durum söz konusu değil. İlçe seçimlerinin iptal edilip, edilmediği şeklinde bizlere Genel Merkezden herhangi bir yazı gelmedi ve seçim süreci devam ediyor. Eğer iptal edilirse de yapacak bir şey yok. Yine ayni ilçe yönetimleri seçim çalışmalarını el ele vererek birliktelik içerisinde sürdürecek. CHP olarak biz seçime her an hazırız.”dedi.

TAŞLARIN YERİNE OTURMASI GEREKİYOR

AK Parti’nin koalisyona yanaşmadığını ve ülkede bir iktidar boşluğunun oluşmasına neden olduğunu belirten Öztürk, “Genel Başkanımız koalisyon kurulması için elinden gelen gayreti gösterdi. Ancak AKP koalisyon kurulması için değil, erken seçim hükümeti için yaklaştı. Sanki CHP koalisyon kurma taraftarı değilmiş izlenimi verdiler. Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil Bu konuda Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu da sürecin nasıl geliştiğini kamuoyuna açıkladı. Biz ülkemizin istikrara kavuşması ve terörün son bulması için gerekenin yapılması konusundaki tavrımızı ortaya koyduk. Ancak bu konuda AKP, CHP’nin önerilerini kale almadı.Son günlerde yaşanan terör olaylarının artmış olmasından artık insanlarımız rahatsız ve son bulmasını istiyor.Her gün şehit haberlerini duymak bizleri çok üzüyor.CHP Ülke menfaatlerinin ve ülke insanımızın menfaatlerinin korunması konusunda sergilediği samimiyetini halkımız gördü. Bu nedenle yapılacak erken seçimde CHP daha başarılı çıkacaktır. Çünkü CHP’ye oy vermemiş olan insanlarımızın da CHP çatısı altında birleşeceklerini görüyoruz.”dedi.

TERÖRÜ KINAYAN EYLEM YAPACAĞIZ

Önümüzdeki günlerde CHP olarak ilçe genelinde büyük bir katılımla terörü kınayan bir yürüyüş yapmak için girişimlerde bulunacaklarını belirten Öztürk, “Terörün artık son bulması için gerekenin acilen yapılması gerekiyor. İnsanlarımız bu olaylardan büyük bir rahatsızlık duyuyor. Her gün şehit haberleri yüreklerimizi yakıyor. Birçok ailenin yuvası yıkılıyor. CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak ilçe yönetim kurulumuzla yapacağımız toplantıda terörü  kınayan bir yürüyüş yapmayı görüşeceğiz. Bu konuda MHP ilçe Teşkilatına da bir teklif götürerek birlikte geniş katılımlı olmasını sağlayacağız. Bu konuda belediyemizin de katkı sağlamasını isteyeceğiz. Yürüyüşü 30 Ağustos  günü öğleden sonra gerçekleştirmek istiyoruz. Bu vatan hepimizin artık canlar ölmesin ocaklar sönmesin istiyoruz" dedi.

Haber/Seyit SÜREN