İşte Tekirdağ'ın Kapalı Pazar Yeri

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yağmurda, karda, yaz sıcağında Süleymanpaşalıların büyük sıkıntı çektiğini belirterek, Kapalı Pazar Yeri'nin 1 Ocak 2016 tarihind

GÜNDEM 21.08.2015 17:35:00 0
İşte Tekirdağ

Projesi ve gerekli fizibilite çalışmaları tamamlanan Süleymanpaşa Kapalı Pazar Yeri ve Otoparkı Köprübaşı Mevkii’nden kaldırılarak Gündoğdu Mahallesi’ne taşınacak.

TEKİRDAĞLILAR HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKTIR

Başkan Albayrak, 1 Ocak 2016 tarihinde Süleymanpaşa Kapalı Pazar Yeri’nin açılmasının planlandığını belirterek, “Köprübaşı mevkiinde yer alan pazar yeri, şehrin tam ortasında bulunması nedeniyle pazarın kurulduğu günlerde birçok olumsuzluğu da beraberinde getiriyor. Trafik akışının neredeyse tamamen durduğu Pazartesi ve Perşembe günleri vatandaşlarımız büyük mağduriyet yaşıyor. Ayrıca çevre düzenlemesi ve hijyen açısından da pazar alanı, çevresinde oturan vatandaşlarımızın rutin yaşam faaliyetleri açısından büyük engel teşkil ediyor. Pazar alanının Köprübaşı Mevkii’nden Gündoğdu Mahallesi’ne taşınmasının şehir içi trafiğine büyük katkısı olacak. Alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra temeli atılarak en kısa zamanda projemiz tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Pazar alanının gerek alt yapısı gerekse projesini ince eleyip sık dokuyarak çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürüyoruz çünkü Tekirdağlı vatandaşlarımız ve esnafımız her şeyin en iyisine layıktır.” dedi.

Marmara Haber