Tekirdağ'da paralel operasyonu

Tekirdağ ve ilçeleri Çerkezköy ile Çorlu'da, paralel yapı soruşturması kapsamında polis gözetiminde Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, SağlÄ?

GÜNDEM 20.08.2015 10:55:00 0
Tekirdağ

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri, paralel yapı soruşturması kapsamında beraberindeki Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, SGK, Maliye ve Vergi Dairesi ekipleriyle birlikte Tekirdağ’daki Fatih Okulları, Çerkezköy’deki Gülfen Dershanesi ile Çorlu’daki Fatih Koleji’nde çeşitli incelemelerde bulundu. İnceleme sırasında buralarda öğrencilerin de olması dikkat çekti.

METREYLE DUVAR ÖLÇTÜLER

Çerkezköy Gülfen Dershanesi’nde gelen ekipler, birimleri ile alakalı konular hakkında incelemelerde bulundu. Görevlilerin dershane duvarlarını ellerinde metreyle ölçmeleri de dikkat çekti. Dershane öğrencileri yapılan operasyonu ise şaşkın bakışlarla izledi. Yapılan arama sırasında polis dershaneye dışarıdan kimseyi almadı. İnceleme akşam geç saatlere kadar sürdü. İncelemeyle ilgili okul yada incelemeyi yapan devlet kurumlarından bir açıklama gelmedi.

Haber Merkezi