Evinin önünde öldürüldü

Edirne'nin İpsala İlçesi'ne bağlı Esetçe Beldesi'nde 40 yaşındaki Yalçın Taş, evinin önünde av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Olayla ilgili 15 yaşındaki S.Ç. gözaltına alındı.

GÜNDEM 14.08.2015 20:09:00 0
Evinin önünde öldürüldü

Olay, Esetçe Beldesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, çalıştığı lokantada arkadaşlarıyla birlikte sohbet eden evli ve 1 çocuk babası Yalçın Taş, daha sonra eşinin verdiği siparişleri marketten alarak motosikletiyle evine götürdü. Taş, siparişlerde eksik olması nedeniyle tekrar markete gitmek için evin önüne çıktığı sırada motosikletle gelen iki şüpheliden biri ateş açtı. Şüpheliler kaçarken,  Taş başına ve göğsüne isabet eden saçmalar nedeniyle kanlar içerisinde yere yığıldı. Silah sesi üzerine evin önüne çıkan eşi ve çocuğu, Taş'ın yerde kanlar içinde yattığını görerek ambulans ve jandarmaya haber verdi.

ÖLDÜ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Taş'ın öldüğünü belirledi. Taş'ın cesedi, nöbetçi savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cinayetle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 15 yaşındaki S.Ç. Keşan’da gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, ikinci şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Marmara Haber