Başkan denetime çıktı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı ve Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ile birlikte belediyenin devam eden çalışmalarını dene

GÜNDEM 14.08.2015 20:07:00 0
Başkan denetime çıktı

İlk olarak İstasyon Mahallesi Üründül Sokak ve bağlantı yollarında sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Akay, ardından Çaylak Sokak’ta süren kaldırım, parke taş ve altyapı çalışmaları yerinde gördü.

MUHTARI ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Mahallesi’ne geçen Akay, Kartaltepe Piknik Alanı’nı inceledi ve ardından mahallesi muhtarı Hikmet İşcan’ı ziyaret ederek, mahallenin sorunları ve istekleri ile ilgili bilgi aldı.

KAPALI SPOR SALONU’NU GEZDİ

Ardından 13 yıl atıl durumda kalan ve geçtiğimiz ay tadilata alınan İstasyon Mahallesi’ndeki Kapalı Spor Salonu ve spor kompleksini gezen Belediye Başkanı Vahap Akay, burada görevlilerden  çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Fatih Mahallesi’nde yapımı devam eden park alanını gezen ve daha sonra Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Şehit Doğan Çabuk Sokak ve bağlantı yollarında incelemelerde bulunan Akay, Gazi Osman Paşa Mahallesi’ne geçerek burada yapımı devam eden Sağlık İşleri Müdürlüğü Binası’nda ve asfalt çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda incelemelerde bulundu.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı İrfan Akem’i ziyaret eden Akay, Akem ile birlikte park ve yeşil alan çalışmasının devam ettiği Yusuf Sokağı inceledi.

 

Haber / Gökhan TEKER