Narçın: İnancımız tam

2015-2016 futbol sezonunda Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan takımlardan 1911 Çerkezköyspor, yeni sezon kadrosunu basına tanıttı. Kaliteli bir kadro kurduklarını ifade eden 1911 Çerkezköyspor Başka

SPOR 11.08.2015 15:21:00 0
Narçın: İnancımız tam

Genel Kaptan Muzaffer Savaş, yöneticiler ve futbolcularla birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan Murat Narçın, “Geçen sezon bizim için tecrübe oldu. Kadromuzu güçlendirdik. Mevcut kadromuzu da elimizden geldiğince korumaya çalıştık. Yeni oyuncularımız bizimle paradan önce takımın iddiasını konuştu. Bu da bizi sevindirdi. Yeni oyuncularımızın hepsini izleyerek aldık. Fakat bizim için önemli olan, güzel futbol kadar, diğer sporculara örnek olmanızdır. Biz bu sezon ciddi bir kadro kurduk. Futbolcu kişiliği kalitesini ön planda tuttuk” diye konuştu.

ALT YAPIYI GENİŞLETECEĞİZ

2015-2016 Futbol Sezonu için Süper Amatör Lig standartları üzerinde bir kadro kurduklarını söyleyen Narçın, “Üst liglerden ouncular, takımımıza katıldı. Bize inandılar. Birçoğu ilk kez Çerkezköy’e geldi. Şampiyon olacak kadroda yer almak için buradalar” dedi. Takım içinde disipline önem verdiklerini kaydeden Narçın, “Futbolcularımızın sahada örnek olmasını istiyoruz. Bu sezon alt yapıyı genişleteceğiz. Genç kardeşlerimiz sizleri örnek alacaklar. Birlikte neşeli ve güzel bir sezon geçirelim istiyoruz. Çerkezköy’ün adını Bölgesel Amatör Lig’de sonrasında da Üçüncü Lig’de duyurmak istiyoruz. Başarılı olduğumuz sürece halkımız ve belediyemiz de arkamızda olacaktır” dedi.

ELİMİZDEN GELENİNİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

Teknik Direktör Sefer Ekizoğlu ile birlikte büyük uğraşlar verdiklerini söyleyen Genel Kaptan Muzaffer Savaş da “Bizler futbolcularımıza inanıyoruz. Birlikte şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz. Çok çalışıp zirveye çıkacağız. Elimizden geleninin en iyisini yapacağız. Bu kadro bir günde kurulmadı. Ayrıca altyapıyı  da kurmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ