Valiye ateş püskürdü

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde görevli evli ve 3 çocuk babası 15 yıllık polis memuru Vedat Sayılgan, geçen Temmuz ayında Edirne'ye tayin edildi. 2 Ağustos günü Edirne'ye gelen SayÄ

GÜNDEM 10.08.2015 20:14:00 0
Valiye ateş püskürdü

Geçen Pazartesi günü Sayılgan, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ile görüşmek için çocukları ve eşiyle birlikte makamına gitti ve odaya korumalar eşliğinde alındı. Edirne'ye haksız tayin edildiğini ve Vali Şahin'in kendisine yanında görev vererek kendisini tanımasını istediği için makama çıktığı iddia edilen Sayılgan, korumalar eşliğinde vali Şahin’in makamına çıkmasına sosyal paylaşım sitesi üzerinden tepki gösterdi.

"DEVLETİN POLİSİYİM, BEN DAĞDAN MI İNDİM?"

Vali Şahin'in kendisinden korktuğu için korumalar eşliğinde görüştüğünü iddia eden Sayılgan, sayfasından şunları yazdı: "Ben artık şahsiyet yoksunu idarecilerin olduğu, namussuzların hakim olduğu bu polislik teşkilatından şerefimle ayrılıyorum. Yav arkadaş adam Edirne'ye vali olmuş, makamında beni korumalarıyla alıyor. Yav arkadaş ben bu devletin polisiyim, ben dağdan mı indim, benden mi korkuyorsun. Sen ki bu devletin koskoca valisisin. Adam Emniyet Müdürü olmuş karşımda iki kelime konuşmaktan aciz. Hött desem arkasında bakmadan kaçacak. Bir de Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul çevrendeki namussuzlar, sahtekarlar olduğu müddetçe sen anca havanda su döversin. Hainliğini de unutmadım. Bir namussuzu koruyacaksın diye şerefini iki paralık ettin. Seninle de bu hesabı dünyada halledemezsem öbür dünyada hesaplaşacağım"

SORUŞTURMA GEÇİRMİŞ

Hakkında 3 soruşturma olduğu öğrenilen Sayılgan’ın, bu tepki yazısını bir süre sonra sayfasından kaldırdı.Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ve Edirne Emniyet Müdürü Adnan Armağan Erdoğan konuyla ilgili açıklama yapmadı.

Marmara Haber