Çerkezköy arkanızda

Trabzon'da devam eden Taekwondo Gençler Türkiye Şampiyonası'na 5 sporcu ile katılan Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel, şampiyonaya çok iyi hazırladıklarını belirterek,

SPOR 9.08.2015 18:34:00 0
Çerkezköy arkanızda

Gençler Şampiyonası’nda Çerkezköy ve Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyleyen Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel, “Çok güzel bir hazırlık evresi geçirdik. Bu şampiyonaya dört sporcu ile katılıyoruz. Sporcularımızın her biri kendi kilolarında iddialı sporculardır. Bu şampiyonadan iyi dereceler elde ederek döneceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

ÇERKEZKÖY HALKININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK İSTİYORUZ

 

Şampiyonaya 49 kiloda katılan Merve Kepenek, 48 kiloda katılan Fatih Sert, 51 kiloda katılan Burak Orhan ve 59 kiloda katılan Eray Yıldız da, “Antrenörümüz Bilal Güzel nezaretinde şampiyonaya çok sıkı şekilde hazırlandık. Her birimiz derece yapmak için mücadele edeceğiz. Bizlere güvenen Çerkezköy halkının yüzünü güldürmek istiyoruz. İnşallah her şey istediğimiz şekilde gelişir ve dereceler elde ederek Çerkezköy’e döneriz” açıklamalarında bulundu.

 

İLK RAKİP BURSA’DAN

 

Turnuvanın ilk gününde Çerkeköy Güzel Spor Kulübü adına ringe 51 kiloda Burak Orhan çıktı. Orhan’ın turnuvadaki ilk rakibi ise şampiyonaya Bursa’dan katılan Hüseyin Karahüsyinoğlu oldu. Rakibini büyük bir üstünlükle 10-0 yenen Burak Orhan’ın ikinci maçtaki rakibi ise turnuvaya Samsun’dan katılan Baturay Berber oldu. Orhan, Samsunlu rakibine ise 6-2 yenilerek turnuvadan elendi.

 

Haber /Seyit SÜREN