Müzisyenleri yasa boğan ölüm

Kaza, Keşan Sanayi Kavşağı'nda meydana geldi. Gelibolu'dan Keşan yönüne giden gurbetçi 41 yaşındaki Savaş Çelik yönetimindeki HAM SC 140 plakalı otomobil, Sanayi Kavşağı'ndan geçt

GÜNDEM 7.08.2015 17:19:00 0
Müzisyenleri yasa boğan ölüm

Kazada, izin sonrası Almanya’ya dönüş yaptıkları öğrenilen gurbetçi ailenin bulunduğu otomobilin sürücüsü Savaş Çelik ile araçta yolcu olarak bulunan eşi 39 yaşındaki Nilüfer Çelik, çocukları 2 yaşındaki Ediz Fatih, 11 yaşındaki Kerem ve 14 yaşındaki Zevciye Sena Çelik, düğünden dönen müzisyenleri taşıyan otomobilin sürücüsü Sezai Atıcı ile araçta yolcu olarak bulunan 34 yaşındaki Göksel İşçi ve 30 yaşındaki Emir Bilek yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Müzisyenleri taşıyan otomobilin ön koltuğunda yolcu olarak bulunan Göksel İşçi, kaza kırım ekibi tarafından sıkıştığı yerden güçlükle çıkartıldı. Yaralılar, ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan sağlık durumu ağır olan Göksel İşçi, yapılan müdahalelere kurtarılamadı. Diğer yaralılardan Emir Bilek ve Sezai Atıcı’nın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu, diğer yaralıların ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. 

MÜZİSYENLER

Kazada ölen Göksel İşçi ile ağır yaralanan Emir Bilek’in İpsala Batı Trakya Müzisyenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yönetim kurulu üyeleri olduğu öğrenildi. Olayı haber alarak hastaneye gelen kazazedelerin yakınları ise gözyaşlarına boğuldu. Kaza nedeniyle yaklaşık 45 dakika Gelibolu’dan Keşan yönüne tek taraflı olarak kapanan yol, araçların olay yerinden çekilmesi ve itfaiye ekibinin yolu temizlemesinin ardından ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

Marmara Haber