Öz İplik-İş'te Çakır dönemi

Mevcut Başkan Rafi Ay'ın Öz İplik-İş Sendikası Genel Sekreterliği görevine atanmasının ardından, Ay'dan boşalan Trakya Bölge Başkanlığı görevine Mehmet Çakır getirildi.

GÜNDEM 5.08.2015 17:49:00 0
Öz İplik-İş

Trakya Bölge Başkanlığı görevini Mehmet Çakır’a teslim eden Öz İplik-İş Sendikası Genel Sekreteri Rafi Ay, sendika bayrağının Çakır ile birlikte çok daha yükseklere çıkacağını ifade etti. Öz İplik-İş Sendikası’nın hem Trakya Bölge Başkanlığını hem de Genel Sekreterlik görevini yürüttüğünü anımsatan Rafi Ay, “Trakya Bölge Başkanlığı görevini en az bizim kadar tecrübeli arkadaşımız Mehmet Çakır’a teslim etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Mehmet Çakır’ın Öz İplik-İş Sendikası bayrağını daha yükseğe taşıyacağına gönülden inanıyorum. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum. Çalışmalarımız birlik beraberlik içinde devam edecektir” diye konuştu.

 

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

 

Öz İplik-İş Sendikası Trakya Bölge Başkanı Mehmet Çakır da kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür ederek, “ Beni bu göreve layık gören sendikamızın tüm yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Bayrağı teslim aldığımız yerden daha da yukarıya çıkartacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sendikamızın Genel Sekreteri ve eski başkanımız Raif Ay’a da bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Marmara Haber