Nihayet temizleniyor!

Marmara Haber Gazetesi'nin "Görüntü içler acısı" manşetiyle okuyucularına duyurduğu Hükümet Konağı arkasındaki Adnan Kahveci Parkı'nda Çerkezköy Belediyesi temizlik çalıÅ

GÜNDEM 4.08.2015 18:49:00 0
Nihayet temizleniyor!

‘Millet Adına Takipçisiyiz’ projesini hayata geçiren Marmara Haber Gazetesi, olumsuzlukları ve yapılmayanları olduğu gibi, olumlu çalışmaları da gündeme getirmeye devam ediyor. Marmara Haber Gazetesi, Hükümet Konağı arkasında olan,içki ve uyuşturucu bağımlılarının mesken tuttuğu, çöplük haline gelen Türk siyasetine damgasını vuran Adnan Kahveci’nin ismini taşıyan parkı ‘Görüntü İçler Acısı’ manşeti ile 30 Haziran tarihinde okuyucularına duyurmuştu.

 

AİLELER GİREMİYOR

 

Ailelerin girmeye çekindiği doğa harikası park ile ilgili yapılan haber, Çerkezköy Belediyesi’nin bu parka yapmayı planladığı çalışmaları hızlandırdı. Yapılan plan ve programların ardından Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilk etapta parkta temizlik çalışması başlattı.

 

HALKA AÇIK BİR PARK HALİNE GELECEK

 

Parktaki çalışmaları yakından takip eden Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, “Temizlik çalışmaları başlatıldı. Bütün pislikleri temizledikten sonra parkın doğal güzelliğini ortaya çıkarıp, mevcut ağaçların bakımlarını yapacağız. Daha sonra parkın içindeki yürüyüş yolları düzenlenecek. Parkın muhtelif noktalarına oturma grupları konulacak. Parkın içinde çocuk oyun grupları ve fitness grupları da bulunacak. Burası tamamıyla halka açık bir park haline gelecek. Tüm çalışmalar tamamlandıktan sonra parkımızın güvenliği güvenlik görevlilerince 7/24 sağlanacak.” dedi.

Parkın, Eylül ayı içinde yeni görüntüsüne kavuşacağı belirtildi

 

Haber / Ahmet KARDEŞ