Adaylar netleşiyor

CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı'nda başlayan kongre sürecinin ardından başkanlık adaylığı için bazı adayların isimleri geçiyor.

GÜNDEM 3.08.2015 19:07:00 0
Adaylar netleşiyor

İlçe Başkanlığı için mevcut ilçe başkanı Birol Öztürk ile birlikte eski ilçe başkanları Hasan Demir, Fedahi Güven ve Saim Özkan, yönetim kurulu üyesi Metin Akyıldız, eski Gençlik Kolları Yönetimi Kurulu üyesi Barış Erdoğan, geçtiğimiz dönem milletvekili aday adayı olan Ayhan Duran, iki dönemdir Tekirdağ Milletvekilliği için aday adayı olan Dr. İsmail Doğaroğlu ile İlçe Yönetim Kurulu üyesi eski İlçe Gençlik Kolları Teşkilatlandırmadan Sorumlu Başkan yardımcısı iş adamı Deniz Okutan ve mevcut İlçe Sekreteri Hüseyin Ülger’in adı geçiyor.

Böylelikle şu anda CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığına 10 adayın isimleri öne çıkmış durumda. Delege seçimlerinin sonuçlanmasıyla birlikte ilçe başkanlığına aday olacak isimlerin netlik kazanacağını belirten partililer, şu anda kamu oyunda ilçe başkanlığı için ismi geçenlerin her birinin iyi birer partili olduğunu, yalnız aday oldukları takdirde oluşturacakları yönetimde yer alacak kişilerin partiyi sürükleyici kişilerden oluşmasının çok önemli olduğunu ve bu durumunda ilerleyen zamanlarda görüleceğini ifade ettiler.

Partililer, partinin Çerkezköy’de çok daha iyi bir yere gelmesi için ilçe seçimi sırasında hangi aday ile daha iyi başarı elde edilebilir ise gerekirse adayların kendi aralarında anlaşarak tek aday ile seçime gidilmesinin ve diğer adaylarında yönetimde yer almasının daha iyi olabileceği görüşünde de olduklarını söylediler.

Haber/Seyit SÜREN