Pevrul Kavlak yeniden başkan seçildi

Türk Metal Sendikası 15. Olağan Genel Kurulu Ankara'da yapıldı. Bir dönem Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanlığı da yapan mevcut Genel Başkan Pevrul Kavlak, tek liste ile girdiği seçimd

GÜNDEM 3.08.2015 19:01:00 0
Pevrul Kavlak yeniden başkan seçildi

Yapılan seçimde yönetim kurulu listesinde Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Genel Başkan Yardımcılığına, Gebze Dilovası Şube Başkanı Uysal Altundağ Genel Mali Sekreterliğine seçildi.  Daha önce Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Muharrem Aslıyüce ve Süleyman Yıldırım ile Genel Mali Sekreterliği görevini yürüten İsmail Dursun ise aday olmadı.

YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Genel Başkan Pevrul Kavlak ,Genel Başkan Yardımcısı Mesut Gezer,Genel Başkan Yardımcısı Yücel Yücel,Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş,Genel Mali Sekreter Uysal Altundağ’dan oluştu.

TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ YAPILACAK

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Türk Metal Sendikası’nın yeni yol haritası hakkında ipuçları da verdi. Türk Metal Sendikası’nın Türkiye’nin en büyük ve en güçlü sendikası olma konumunu kararlılıkla ve yoğun tempolu bir çalışma ile sürdürüleceğini kaydeden Kavlak, önümüzdeki günlerde Başkanlar Kurulu’nun toplanacağını ve bu toplantıda yapılan tüzük değişiklikleri hakkında çalışmalar yürütüleceğini de ifade etti.

Haber Merkezi