2. Dönem başladı

Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu 2'nci dönemi düzenlenen törenle 429 öğrencinin katılımıyla başladı.

SPOR 3.08.2015 18:53:00 0
2. Dönem başladı

Yaz Spor Okulu 2’nci Dönemi için Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen törene Belediye Başkanı Vahap Kaay ve veliler de katıldı. Başkan Vahap akay burada yaptığı konuşmada Yaz Spor Okulu kursları hakkında velileri bilgilendirdi. Toplam 8 branşta eğitim verilen Yaz Spor Okulu’nun artık geleneksel hale geldiğine dikkat çeken Başkan akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak bu kurslarla geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza her alanda fayda sağlamayı amaçlıyoruz. Geçen yıl bunun ilkini gerçekleştirdik ve başarılı olduğumuzu gördük. Yine bu yıl birinci dönemini sonlandırdığımız Yaz Spor Okulumuzda da bu başarıyı elde ettiğimize inanıyoruz” dedi.

 

GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN

 

Başkan Akay, “Alanında uzman eğitim kadromuzla, eğitmenlerimizle çocuklarımızı gerek spor gerekse eğitim alanında donanımlı hale getirerek onlara yaz tatilinde faydalı olmayı hedefliyoruz. Öğrencilerimiz için gözünüz arkada kalmasın. Çocuklarınız bizlere emanet. Eylül ayının sonuna kadar devam edecek olan kurslarımızda eğitimin verilecek olduğu yerler Belediye ekiplerimiz tarafından denetlenecek ve her türlü güvenlik önlemleri alınacaktır. Kurslarımıza kayıt yaptıran tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

YOĞUN BİR KATILIM VAR

 

Yaz Spor Okulu ilk dönem kayıtlarına vatandaşların büyük bir ilgi gösterdiğini anımsatan Akay, “2’nci dönemde de yoğun bir katılım var. Bundan dolayı tüm velilerimize teşekkür ediyorum. Amacımız gençlere spor yapma imkanı sağlamaktır. Yaptığımız yatırımlarla bunu gözler önüne seriyoruz. Alanında uzman eğitimciler tarafından eğitim verilecek olan Yaz Spor Okulu’nun Basketbol, Voleybol, Badminton, Masa Tenisi, Folklor, Step Aerobik eğitimleri Çerkezköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda, Yüzme Kursu’nun eğitimleri ise Özel Gülerçin Koleji ve Çerkezköy Pasha Otel’in kapalı yüzme havuzunda, Futbol eğitimleri ise Çerkezköy Belediyesi Halı Sahası’nda verilecek” dedi.

 

Marmara Haber