"Biz büyük bir aileyiz"

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor yönetimi, bünyesindeki futbol okulunda sezon boyunca gerek disiplinli davranışları gerekse azimli çalışmalarıyla dikkat çeken öğrencilerine düzenlenen t?

SPOR 2.08.2015 18:05:00 0

İLÇEMİZ FUTBOLUNUN GELECEĞİ ADINA UMUT VERİCİ

Kapaklı Futbol Sahası’nda düzenlenen törene Kulüp Başkanı Adem Yavaş, Kulüp Asbaşkanı Seçkin Dilsiz, Antrenörler Ercan Yılmaz ve Hüseyin Karaca ile veliler ve minik sporcular katıldı. Programda kısa bir konuşma yapan Kapaklıspor Asbaşkanı Seçkin Dilsiz, “Bugün burada gördüğüm tablo beni hem duygulandırdı, hem de ilçemiz futbolunun geleceği adına umutlandırdı. Bu vesile ile gerek çocuklarının sporla meşgul olmasına vesile olan velilerimize, gerekse çocuklarımızın eğitiminde emek harcayan öğrencilerimize, en başta da Kapaklıspor Başkanımız Adem Yavaş’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

NEDEN SİZLERİN ARASINDAN BİR ARDA TURAN ÇIKMASIN

Kendisinin de futbolun içinden gelen biri olduğunu söyleyen Seçkin Dilsiz, futbol okulu öğrencilerine seslenerek, “Bizler sizin kadar şanslı değildik. Bizim spor yapmak için ya da futbol oynamak için böyle imkanlarımız yoktu. Bu nedenle size sağlanan bu olanakların ve ailenizin desteklerinin kıymetini bilin. Çok çalışın. Neden sizlerin arasından bir Arda Turan çıkmasın. Neden sizler de bir gün dünyanın en büyük kulüplerinde forma giymeyesiniz. Çok çalışırsanız başaramayacağınız hiçbir şey yok” açıklamalarında bulundu.

SADECE FUTBOLU ÖĞRENMİYORLAR

Kapaklıspor Futbol Okulu’nda öğrencilere yalnızca futbolun öğretilmediğine dikkat çeken Seçkin Dilsiz, “Unutmayalım ki biz büyük bir aileyiz. Antrenörlerimiz burada çocuklarımıza futbolun kurallarını, tekniklerini ve inceliklerini öğretiyor. Fakat asıl önemlisi çocuklarımız burada disiplini, takım çalışmasının önemini, arkadaşlığı öğreniyor. Birlik beraberliğin önemini öğreniyor. Sporla uğraşan insan kötü alışkanlıklardan da uzak durur. Çocuklarımız bu sayede kötü ortamlardan da uzak duruyor. Burada aldıkları eğitim, onların vatanına milletine faydalı birer birey olmalarına katkı sağlamaktadır” ifadelerini kullandı.

AĞAÇ YAŞKEN EĞİLİR

Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim” sözüne vurgu yapan Seçkin Dilsiz, “Kapaklıspor olarak Atamızın bu sözünü düstur edindik. Tüm çalışmalarımızı bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz. Ağaç yaşken eğilir. Çocuklarımızı bu yaşlarda ne kadar iyi yetiştirirsek, gelecekte vatanına ve milletine o kadar faydalı bireyler olurlar” dedi.

200 ÖĞRENCİMİZİ DE BAŞARILARINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM

Bütün öğrencileri antrenmanlarda gözlemlediklerini dile getiren Antrenör Ercan Yılmaz da “Burada seviyesi iyi olan, kendini geliştiren ve hocalarını dinleyen arkadaşlarımıza başarı belgesi vermek için toplandık. Öncelikle 200 öğrencimizi de başarılarından dolayı tebrik ediyorum”dedi. Konuşmaların ardından öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi. Daha sonra veliler ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Haber / Ahmet KARDEŞ