Tabuları yıkmanın zamanı geldi

Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş, gazetemize yaptığı açıklamalarda yeni sezon için transfer çalışmalarını tamamlamak üzere olduklarını, takıma son olarak bir kaleci transfer etmek istedik

SPOR 30.07.2015 18:16:00 0
Tabuları yıkmanın zamanı geldi

2015-2016 futbol sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Kapaklıspor, 20 Ağustos’ta top başı yapacak. Takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Adem Yavaş, “Transfer çalışmalarımızı neredeyse tamamladık. Gelecek sezon için takımımızın başına, geçen sezon Çerkezköyspor’u çalıştıran Ayhan Kaynak’ı getirdik. Mevcut kadromuzu koruyup, takımımızı takviyelerle güçlendirdik. Çerkezköyspor’dan Ufuk, Sitespor’dan Semih, Kültürspor’dan Onur ve bir dönem BAL’da da forma giymiş olan tecrübeli futbolcu Mustafa’yı kadromuza kazandırdık” dedi.  

 

AMACIMIZ KARAKTERLİ BİR TAKIM OLUŞTURMAK

 

Transfer çalışmalarını bir kaleci ile sonlandıracaklarını söyleyen Adem Yavaş, “Şu anda görüşme halinde olduğumuz iki isim var. En kısa sürede kaleci transferini de yapıp, transfer çalışmalarını noktalamak istiyoruz” dedi. Yeni sezonda hedeflerini büyüttüklerini kaydeden Yavaş, “Bu sezon ilk 3’ü hedefliyoruz. Amacımız, taraftarlarımıza izlemekte zevk alacakları ve gurur duyacakları karakterli bir takım oluşturmaktır. Bunu başardığımıza inanıyor, halkımızn desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

 

HER YIL İKİ TAKIMIMIZ KAFAYA OYNAYACAK

 

Kapaklıspor’un tabularını yıkma vaktinin geldiğine vurgu yapan Başkan Adem Yavaş, “Sistemimizi oturttuk. Kulübümüz bünyesinde 7’si amatör 1’i de A Takım olmak üzere toplam 8 takım var. Bundan sonraki süreçte A Takımımız ile birlikte her yıl belirleyeceğimiz bir amatör takımımızın şampiyon olması için çaba göstereceğiz” dedi.

 

TRİBÜNLERE GÜZEL FUTBOL İZLETECEĞİZ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 2017 yılı sonuna kadar Kapaklı Futbol Sahası’na 5 bin kişilik tribün yapacağını kaydeden Başkan Adem Yavaş, “Tribünlere güzel futbol izletip, önemli başarılar yaşatacağımızın sözünü veriyoruz. Çalışmalarımız sonucu altyapılarımız üst kategorilere futbolcu çıkarır hale geldi. Kapaklıspor olarak bölgemizdeki amatör takımların altyapılarına Kapaklı altyapısından oyuncular gönderiyoruz. Fakat Kapaklıspor olarak dışarıdan sadece A Takımımız için oyuncu alıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ