Gazetecilerle bir araya geldi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, gazetecilerle öğle yemeğinde bir araya geldi. Sözdinler, yoğun programı nedeniyle 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı

GÜNDEM 29.07.2015 18:25:00 0
Gazetecilerle bir araya geldi

Çerkezköy OSB Müdürlüğü’nce Parıltım Restaurant’ta düzenlenen öğle yemeğine Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler,Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy OSB Eğitim ve Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan ince ile Çerkezköy ve Kapaklı’da faaliyet gösteren gazetelerin yöneticileri katıldı. Eğitim ve Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan ince gazetecileri kapıda ağırladı. Gazetecilerin geçmiş bayramlarını kutlamak amacıyla bir araya geldiklerini söyleyen Eyüp Sözdinler, burada ayrıca Çerkezköy OSB’nin çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

KALİFİYE ELEMAN SIKINTIMIZ VAR

Sohbet havasında geçen programda gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Eyüp Sözdinler, “Çerkezköy OSB olarak en büyük sıkıntılarımızdan biri kalifiye eleman bulmak. Hatta zaman zaman düz eleman bulmakta dahi güçlük çekiyoruz. Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Anadolu Teknik Lisesi, bu ihtiyacı karşılayabilmek adına yapılmış bir okuldur” dedi.

Çerkezköy OSB’nin geçmişte yaptığı çalışmalar ve hayata geçirdiği projeler hakkında bilgilendirme yapan Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, bölgenin bugünü ve geleceği açısından oldukça önemli projelere sahip olduklarını söyledi.

Haber / Ahmet KARDEŞ