MHP'li eski vekilin kardeşi ağır yaralandı

MHP 23'ncü dönem Edirne Milletvekili Cemaleddin Uslu'nun kardeşi Kemalettin Uslu, Tekiradğ'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı. Kaza, Tekirdağ Çevreyolu Yeni Sanayi Sitesi Mevkii'nde meyd

GÜNDEM 29.07.2015 18:20:00 0
MHP

Tekirdağ’dan Malkara istikametine giden Kemalettin Uslu yönetimindeki 22 FG 222 plakalı otomobil,  iddiaya göre sürücüsünün  direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu bariyerlere çarptı.

Kazada, bariyer otomobilin motor kısmını delip otomobilin içine girerken Uslu sürücü mahalinde sıkıştı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle gelen sağlık ve itfaiye ekipleri,nin çalışmasıyla kurtarılan Uslu, ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayı duyan MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan ve çok sayıda partili de hastaneye giderek, Uslu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Kazayla ilgili polisin başlattığı soruşturma sürüyor.

alıksız olarak devam edeceğiz. Ayrıca asfalt yol yapımının haricinde bayram sonrasın da toplamda yaklaşık 5 kilometrelik sokağımıza da beton yol yaptık. Beton yol yapım çalışmalarımızda devam ediyor.Şu anda devam eden asfaltlama çalışmaları sonunda Ambardere de de yarım kalan ve yapılması planlanan yolları da asfaltlayacağız.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN