Kuş, Milletvekillerini göreve çağırdı

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Kapaklı-Saray yolunun yılan hikayesine döndüğünü ve yolun biran önce yapılması için Tekirdağ Milletvekillerini göreve Ã?

GÜNDEM 28.07.2015 19:27:00 0
Kuş, Milletvekillerini göreve çağırdı

Marmara Haber Gazetesi 7 yıldır bitirilemeyen Kapaklı-Saray yolunu tekrar gündeme getirdi ve haberi  ‘Saray Yolu Çile Dolu’ manşeti ile okurlarını duyurdu. Haberin ardından Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, bu yolun tamamlanması için kentin milletvekillerini göreve davet etti.

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, oda olarak bin 500’ü aşkın odaya kayıtlı personel servisçileri, taksiciler, öğrenci servisçileri ve kamyoncu esnafımız için sorunların giderilmesi konusunda bir taslak hazırladıklarını belirterek, “Bu sorunlarımızın en büyüğü ise Çerkezköy-Saray yoludur.Tekirdağ bölgemizin 6 milletvekiline oda üyesi şoför esnafımız adına sesleniyorum.Her ne kadar ayrı ayrı siyasi partilerin milletvekilleri olmuş olsalar da Türkiye Büyük Millet Meclisinde ilimizi ve ilimiz insanlarını yani bizleri temsil etmektedirler. Bu nedenle 7 Haziran seçimleri öncesi seçim çalışmaları sırasında Çerkezköy-Saray yolundan hiç mi geçmediler. Topu topu 18 kilometrelik olan Çerkezköy-Saray yolu yaklaşık 11 yıldan bu yana devamlı olarak ihalesi değişerek el değiştirmektedir. Bu yol niçin, neden yapılmıyor, yada yapılamıyor.”dedi.

 

Kuş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben bir esnaf temsilcisi olarak bu yol ile ilgili tüm bölge milletvekillerimizi göreve davet ediyorum.6 milletvekilimiz istese bu yolu bir ayda yaptırabilirler. İktidarlar milletin iradesiyle el değiştirebilirler ancak kamu yatırımları kim gelirse gelsin süreklidir yani devam eder. Bu yol özellikle yaz aylarında yoğun bir trafiğe sahip olduğundan her an büyük bir kazaya davetiye çıkarabilir. Zaman zamanda bir çok kazalar meydana gelmektedir. Bu nedenle Tekirdağ Milletvekillerimiz seçim zamanlarında bu yoldan geçtiklerinde yolun halini hiç mi görmediler ve yapılması konusunda da neden sessiz kalıyorlar.Seçim zamanında dahi bu yolun yapılması konusunda hiç birinden  bir yaptırım sözü duymadık.Bu yoldan geçerek yolu görmezden gelmeleri bizleri üzmektedir. Bizler şoför esnafı olarak devlete vergimizi ödeyerek yasal sorumluluklarımızı yerine getiren emekçileriz.Umarız 6 milletvekilimiz Çerkezköy-Saray yolunun bir an önce bitirilmesi konusunda kendileri tarafından gerçekleştirilmesini talep etmekteyiz” dedi.

Haber / Seyit SÜREN