Çerkezköy'deki yol çalışmalarında son durum

Çerkezköy Belediyesi, Fatih ve Veliköy Mahallesinde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, çalışmaları yerinde inceledi ve asfalt çalışmaların

GÜNDEM 28.07.2015 19:25:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Şehit Doğan Çabuk Sokak ve çevresinde başlattığı demirli beton yol ve yağmur suyu hattı çalışmaları sürüyor. Akay, bu çalışmanın tamamlanmasının ardından Öztrak Caddesi ve Malkoçoğlu Caddesi’ndeki trafik yoğunluğunu da azaltacaklarını ve burayı cadde görünümüne kavuşturacaklarını söyledi.

 

Şehit Doğan Çabuk Sokak ve bu sokağa bağlanan 15 adet sokağın yollarını ve altyapısını komple yapacaklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Şehit Doğan Çabuk Sokak’ta yapacağımız çalışmalar kapsamında 24 bin 100 metrekare demirli beton yol, 8 bin metrekare kaldırım, 3 bin 300 metre yağmur suyu hattı, 53 adet yağmur suyu rögarı ve 80 adet muayene bacası yapacağız” dedi. 

 

PARKE YOL YAPILACAK

 

İstasyon Mahallesi’nde ise Çaylak Sokak ve ara sokaklar için parke yol çalışmaları yapılacak. Başkan Akay, “İstasyon Mahallesi bağlantı yolundan başlayıp Cengiz Topel Caddesi’ne kadar yaklaşık 700 metrekarelik bir alana parke yol çalışması yapılacak. Çaylak Sokak’ta bulunan ara sokaklar dahil tamamen parke ile kaplanacak. Ayrıca öğrencilerimiz bu yoldan okullarına gitmek zorunda olduklarından yol boyunca kaldırım çalışması da yapılacak” diye konuştu.

Marmara Haber