Sürücülere eğitim

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu'da toplu taşıma araçlarında görev yapan sürücü ve yardımcı personel, yolcularla iletişim konusunda bilinçlendirildi.

GÜNDEM 28.07.2015 19:08:00 0
Sürücülere eğitim

Toplu taşıma araçlarında görev yapan sürücü ve yardımcı personellerin hizmet verme sürecinde sorunlara karşı vizyonlarını geliştirmek,  güncel gelişmeleri paylaşıp farklı uygulamalar hakkında bilgi edinmelerini sağlamak ve yeni fikirler geliştirmelerine katkıda bulunmak, kadına yönelik fiziksel cinsel, psikolojik sözlü veya ekonomik şiddet içeren her türlü tutum ve davranışa karşı daha duyarlı yaklaşma bilincinin sağlanması amacıyla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Çorlu Belediyesi Şevket Memduh Esendal Sahnesinde eğim semineri verildi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Hasan Bayram , bu seminerin şoförlerin vizyonlarını geliştirmede büyük fayda sağlayacağını söyledi. Seminerde   eğitmen  Altan Cengiz, Çorlu’lu şoförleri  iletişim ve diğer konularda  bilgilendirdi. Eğitimlerin çeşitli konularda bundan sonra da sürdürüleceği belirtildi.

Marmara Haber