Kaymakamdan veda mektubu

2013 yılından bu yana Süleymanpaşa Kaymakamlığı görevini yürüten Kamil Kıcıroğlu, Mülki İdare Amirleri 2015 kararnamesi ile Afyonkarahisar Vali Yardımcılığı'na, Çankırı Vali Yard

GÜNDEM 27.07.2015 17:16:00 0
Kaymakamdan veda mektubu

Görevini tamamlayan Kıcıroğlu, duygu dolu bir mektup aldı ve personeli ile paylaştı. Kıcıroğlu, mektubunda şunları yazdı: “13 Ağustos 2013 tarihinde kurucu kaymakam olarak başladığım Süleymanpaşa'daki görevim, 15 Temmuz 2015 tarihi itibariyle Afyonkarahisar Vali Yardımcılığına atanmam sebebiyle sona ermiştir. Kurumları tek tek ziyaret ederek ilçe personeli, kamu kurum müdürleri ve dostlarımızla vedalaşmayı, helalleşmeyi çok istememe rağmen taşınma dönemindeki zaman darlığı sebebiyle bu düşüncemi gerçekleştiremediğimden üzgünüm. 

Çalışma dönemi içinde herhangi bir sebeple kalbini kırdığım veya bana hakkı geçen arkadaşlarım var ise haklarını helal etmelerini; benden haklarını arayacak olanların ise bana ulaşmalarını beklediğimi belirtmek isterim. Gazi Süleyman Paşa'nın ruhundan aldığımız ilham ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin yol göstericiliğinde çağdaş, laik, anayasa ve evrensel hukuk kurallarına bağlı, vatandaş memnuniyetini öncelemiş, objektif performans değerlendirmesini amaç edinmiş, sosyal devlet anlayışı içinde bir Süleymanpaşa Kaymakamlığı oluşturma azmi ve kararlılığıyla güzel bir 2 yıl geçirdiğimize inanıyorum.  

Bu konuda emeği ve katkısı olan bütün çalışma arkadaşlarıma, sivil toplumdaki dostlarıma şükranlarımı, muhabbetlerimi sunuyorum. Yüce Allah'tan, bütün kamu, yerel yönetim personeli, idarecileri ve dostlarım için başarılı hizmet yılları niyazındayım. Allah'a emanet olunuz.”

Marmara Haber