Çetin: Sağduyuyu elden bırakmayacağız

Son günlerde ülkemizde meydana gelen terör saldırılarına bir tepki de Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe yönetiminden geldi.

GÜNDEM 26.07.2015 18:07:00 0
Çetin: Sağduyuyu elden bırakmayacağız

Türkiye’de son zamanlarda üzücü gelişmeler yaşandığına dikkat çeken MHP İlçe Başkanı Yusuf Çetin, “Ülkemizin hemen her bölgesinde vahim olayların meydana gelmesi provakasyon ihtimallerini güçlendirmektedir. Suriye’de yaşanan iç karışıklıklar maalesef asıl Türkiye’yi etkilemektedir. Türkiye, Suriye’den gelen milyonlarca mülteci ile uğraşırken, bir yandan da terör eylemleriyle uğraşmaktadır. Türkiye, kaynak ve kökeni malum olan her türlü terör örgütünün saldırı ve tahrik kuşatması altına alınmıştır. Suruç’ta yaşanan patlama ve akabinde Şanlıurfa’da iki polisimizin kahpece katledilmesi, Adıyaman da uzman onbaşımızın şehit edilmesi… Suruç bahanesiyle İstanbul’da yaşananlar, 2002’den beri açılım bahanesiyle verilen imtiyazlar bazı kesimleri fazlasıyla şımarmıştır. Hatta bu şımarıklıkları babasına tokat atan hayırsız evlada benzemektedir” dedi.

BARDAĞI TAŞIRAN SADECE BİR DAMLADIR

Çetin, “Yüzlerce yıldır beraber yaşadığımız, ekmeğimizi bölüşüp aynı kaptan su içtiğimiz bu insanların yaptıkları bizleri fazlasıyla üzmüştür. Bizler biliyoruz ki bunlar devede kulak misali küçük bir azınlık. Zaten bu yaşananları tüm bölge insanına yıkmak büyük haksızlık olur. Bölgedeki duyarlı insanlarımızın aralarındaki çürük elmaları ayıklamaları en büyük dileğimizdir. 7 Haziran seçimleri sonrasında sanki bir rehavet ve bananecilik, ‘ben olmazsam ne olacak görün’ der gibi bir hava estirilmektedir. Biz biliyoruz ki su uyur düşman uyumaz. Kapaklı MHP İlçe Teşkilatı olarak gelişmeleri soğukkanlılıkla izlemekteyiz. Partimiz kaynak ve gerekçesi ne olursa olsun her türlü şiddet, terör ve bölücülüğün karşı cephesindedir, olmaya da devam edecektir. Asla sağduyuyu elden bırakmayacağız. Herkes aklını başına alsın. Şu asla unutulmamalıdır ki;Türk Milleti sabırlıdır ve şefkatlidir. Lakin bardağı taşıran sadece bir damladır. Şehit kanlarıyla sulanmış bu toprakları üç beş çapulcu istedi diye kimseye bırakacak halimiz yok. Gereğini yapmak için gücümüz ve cesaretimiz her zaman vardır ve olacaktır” ifadelerini kullandı.

Çetin, “Son günlerde meydana gelen olaylarda Şahadet şerbetini içmiş Askerlerimize ve Emniyet mensuplarımıza Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine ve Yüce Türk Milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz” diye konuştu.

Marmara Haber