Sessiz Fırtına Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor

Fransa'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda 3'üncü olarak büyük bir başarıya imza atan Çerkezköy'ün Altın kızı namı diğer Sessiz Fırtına Kübra Kepenek, 22-26 Ağust

SPOR 26.07.2015 16:21:00 0
Sessiz Fırtına Dünya Şampiyonası

Ulusal ve uluslar arası şampiyonalarda elde ettiği büyük başarılarla Çerkezköy’ün gururu olan Kübra Kepenek, şimdi de milli takım bünyesinde Dünya Şampiyonluğu için mücadele edecek.

ŞAMPİYONAYA HAZIRLANIYORUZ

Dünya Şampiyonu olmayı kafasına koyan Sessiz Fırtına Kübra, kendinden yaşça büyük ve fizik olarak üstün arkadaşlarıyla antrenman yapıyor. Kübra’yı dünya şampiyonasına hazırlayana antrenörü Bilal Güzel, “Şampiyonaya hazırlanıyoruz. Bir taraftan Avrupa Şampiyonası’ndan dönüş yaptık. Tekirdağ adına milli takımımıza sporcu kazandırdık. Gururluyuz. Kübra Kepenek Avrupa Şampiyonası’nda 3’üncü oduğu için 22-26 Ağustos tarihlerinde Kore'de yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda Yıldızlar kategorisinde ülkemizi temsil edecek. Kübra Kepenek’in namı Sessiz Fırtına’dır” dedi.

KARDEŞİ DE TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA KATILACAK

Minikler Türkiye Şampiyonası’nın ise Çanakkale’de yapılacağını ifade eden Bilal Güzel, “Milli sporcumuz Kübra Kepenek’in küçük kardeşi Senanur Kepenek de 28 Temmuz-2 Ağustos tarihlerinde Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından Çanakkale’de düzenlenecek olan Minikler Türkiye Şampiyonası’nda Çerkezköy’ü temsil edecek” dedi.

ÜLKEMİZ ADINA YARIŞACAĞIZ

Kübra Kepenek’in 5 ay içinde 3 defa Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attığına vurgu yapan Bilal Güzel, “Bu çok ender görülen bir başarıdır. 5 ay içinde 40’tan fazla maça çıktı. Girdiği her şampiyonada neredeyse maçlarının tümünü 2’nci rauntta teknik üstünlükle kazandı. Maçları çok nadiren 3’üncü rauntta gitti. Çok güzel bir başarı yakaladık. Bu başarıyı daha da geliştireceğiz ve ülkemiz adına yarışacağız” ifadelerini kullandı.

ALLAH YOLLARINI AÇIK ETSİN

Kübra Kepenek’in annesi Semiha Kepenek’in en küçük kız Elif Naz Kepenek ile birlikte sık sık Kübra ve Senanur’un antrenmanlarını izlemeye geldiğini kaydeden Bilal Güzel, “Ara sıra gelip çocuklarını seyrederek onlara motivasyon sağlıyorlar. Ailesi kızları için ellerinden geleni ardına koymuyor” dedi. Anne Semiha Kepenek de kızları ile gurur duyduğunu belirterek, “Allah yollarını açık etsin” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ