Salon yenileniyor

13 yıl, atıl durumda kalan İstasyon Mahallesi'ndeki Kapalı Spor Salonu'nun en ince ayrıntısına kadar onarılacağını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Tadilat çalışm

GÜNDEM 23.07.2015 18:08:00 0
Salon yenileniyor

Binanın temelinde de izolasyon çalışmaları gerçekleştirilecek. Böylece şiddetli yağışlarda Kapalı Spor Salonumuz sular altında kalmayacak” dedi.

ÇEVRE DÜZENLEMELERİ DEVAM EDİYOR

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bir yandan da Spor Salonu etrafında çevre düzenlemesi yaptığına dikkat çeken Akay, “Spor Salonu etrafında yapılacak olan açık tenis kortu, açık voleybol sahası, açık basketbol sahası ve kapalı futbol sahasının zemin çalışmaları tamamlanmak üzere. Bölgede aynı zamanda araç otoparkı ve vatandaşlar için gezi yerleri de yapılacak” dedi.

İHTİYAÇ HALİNE GELDİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki mevcut Kapalı Spor Salonu’nun Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne ait olduğunu ve kiralama süresinin 2016’da dolacağını belirten Başkan Akay, “Nüfusun hızla artması nedeniyle mevcut spor salonu yetersiz kalmaya başladı. İkinci bir kapalı spor salonu ihtiyaç haline geldi. İstasyon Mahallesi’ndeki atıl durumda bulunan spor salonumuzu faaliyete geçirerek, ilçemize bir Kapalı Spor Salonu kazandırmış olacağız” diye konuştu.

Haber / Ahmet KARDEŞ