Servisçilere yeni oda

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, bir süre önce Tekirdağ Servisçiler Odası kurma çalışmaları başlattıklarını ve oda kurma çal?

GÜNDEM 23.07.2015 18:05:00 0
Servisçilere yeni oda

Tanyeri, Tekirdağ il genelindeki servisçiler ile sıkı bir görüşme içerisinde olduklarını ve tüm servisçilerin oda kurulmasına sıcak baktığını ve önümüzdeki günlerde oda kurulması için gerekli olan 501 üyeye erişileceğini söyledi.

 

ODA KURMA ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞTIK

 

Tanyeri, “Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi olarak Şubat ayı içerisinde başlattığımız Tekirdağ Servisçiler Odası kurma  çalışmalarımızda sona yaklaştık. Tekirdağ İl genelinde servisçilik yapan S ve J plakalı araçları bünyesinde barındıracak olan odamız büyük sıkıntı yaşayan servisçilerin  tüm sıkıntılarının çözümünü sağlayacağı gibi ayni zamanda servisçilere kendi iş kollarında sahip çıkacak bir oda olacaktır. Odamızı bir an önce kurarak faaliyete geçmesi için il genelindeki tüm servisçilerle görüşmelerimizi aralıksız olarak sürdürüyoruz.”dedi.

 

ODAMIZIN FAALİYETE GEÇMESİYLE TÜM SERVİSÇİLER RAHAT BİR NEFES ALACAK

 

Başkan Tanyeri konuşmasını şöyle sürdürdü: “Tekirdağ İl genelindeki tüm servisçileri bünyesinde barındıracak olan Tekirdağ Servisçiler odası S ve J plakalı araç sahipleriyle yola devam edecek. Odamızda S ve J plakalı servisçilerimizin hak ve hukukları yasal yollardan aranacak ve korunacak. Odamız faaliyete geçtiğinde il genelindeki tüm servisçi arkadaşlarımız rahat bir nefes alacak ve sıkıntıları da tamamen çözümlenecek. Odamızı Kurban Bayramına kadar kurmayı hedefliyoruz. Odamızın kurulması için gerekli olan sayı 501. Şuan bu yasının yarısından fazlasını oluşturduk. Kurban Bayramına yetiştirmek içinde hızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımın tamamı özverili bir şekilde çalışıyor ve onlara da bu özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum.”diye konuştu. 

Haber/Seyit SÜREN