Serbest kaldılar

Malkara'da meydana gelen trafik kazasında yaşamlarını yitiren İstanbul'da eğlence dünyasının seçkin mekanlarından O Bar'ın sahibi Esen Yeşilırmak, oğlu Mehmet Açılmış ve ortağı Abdullah

GÜNDEM 22.07.2015 17:36:00 0
Serbest kaldılar

İstanbul'dan önceki gün tatil için Yunanistan'a gitmek için yol çıkan Esen Yeşilırmak ve ortağı Abdullah Hilmi Özmelek ile Yeşilırmak'ın oğlu Mehmet Açılmış, dün Tekirdağ'ın Malkara İlçesi yakınlarında içinde bulundukları çift kabinli kamyonetin U dönüşü yapan boş tankere çarpması sonucu hayatlarını kaybetti. Üç kişinin cenazesi dün sabah savcılık talimatıyla otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

Kazadan yaralı kurtulan ve Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Esen Yeşilırmak'ın oğlu 17 yaşındaki Ali Açılmış ise ilk tedavisinin ardından taburcu edilerek yakınları tarafından İstanbul'a götürüldü. 

SÜRÜCÜLER SERBEST

Kazadan sonra jandarmanın gözaltına aldığı 34 HM 4668 plakalı çift kabinli kamyonetin sürücüsü Muhsin Börklü ile 59 EP 397 plakalı boş mazot tankeri sürücü Mehmet Fıçıcı ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Marmara Haber